Welkom bij Administratiekantoor Raad-Meppel

Welkom bij administratiekantoor RAAD Meppel

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
U bent geen ondernemer om met administratie bezig te zijn, RAAD doet het werk waar u liever niet mee bezig bent.
U heeft behoefte aan een betrouwbare partner, die u op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen.
We voelen ons persoonlijk betrokken bij de mensen die in deze regio wonen en werken.
Je financiële bescheiden geef je niet zomaar uit handen, we vinden het belangrijk dat u zich met ons vertrouwd voelt.
Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent.
FrankVisser7 Geachte heer Okkerse, Vandaag kwam ik een knipsel uit De Tel. van 2017 tegen. Als adviseur familiebedrijven bij opv… https://t.co/inWxSraJho
FrankVisser7 https://t.co/09MIOV7ldZ Heb het volgende probleem: items van de boekenplank wil ik downloaden, maar als ik adobe di… https://t.co/b2IlvTIRaU

De gratis QuickScan!

Een nieuw initiatief van Administratiekantoor RAAD Meppel.

 

U, als ondernemer, wilt weten waar u staat.
Wij helpen u graag met de QuickScan.

Geen tijdrovend onderzoek tegen een torenhoog tarief, maar een gratis gesprek waar in de juiste vragen worden gesteld. Het gesprek waarin het gaat om een compacte bedrijfsanalyse. Dat overzicht en handvaten geeft voor de toekomst.

De juiste vragen over uw bedrijfsvoering.

Vragen over uw interne situatie, maar ook wat er om u heen gebeurt (externe situatie). Over uw financiële positie, uw personeelsbeleid, uw positie in de markt, het afdekken van ondernemersrisico’s, de invloed van de overheid en concurrenten, uw juridische positie of uw bedrijfsstrategie voor de toekomst. Met enige regelmaat moet u bij één van deze onderwerpen stil staan. Waarom? Om niet onaangenaam te worden verrast, maar vooral om te kunnen meebewegen. Op tijd in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen.

Waarom de QuickScan voor u?

In de eerste plaats is de QuickScan gratis en ook in andere opzichten vrijblijvend. De waarde voor u hebben we onder woorden gebracht. De waarde voor ons van RAAD Meppel ligt vooral in het contact. Na de QuickScan kent u ons en kennen wij u. Was het een goed gesprek? Hebben we u verrast met eyeopeners? Dan praten wij graag met u door over een langere samenwerking. Dan zijn we u direct (en in de toekomst) graag vaker van dienst. Daar zijn wij voor. Wij kijken ernaar uit!

Zo, de bal ligt nu bij u!

Behoefte aan een goed gesprek? Wij komen graag met u in contact. Vraag direct de gratis QuickScan aan via 0522–480831 of 06-55701074 of via het contactformulier . Graag tot ziens!

 

De QuickScan van RAAD Meppel.
Het goede gesprek waar u op zit te wachten.

KvK Banner innovatie etalage