Welkom bij Administratiekantoor Raad-Meppel

Welkom bij administratiekantoor RAAD Meppel

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
U bent geen ondernemer om met administratie bezig te zijn, RAAD doet het werk waar u liever niet mee bezig bent.
U heeft behoefte aan een betrouwbare partner, die u op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen.
We voelen ons persoonlijk betrokken bij de mensen die in deze regio wonen en werken.
Je financiële bescheiden geef je niet zomaar uit handen, we vinden het belangrijk dat u zich met ons vertrouwd voelt.
Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kunt u doen waar u goed in bent.
FrankVisser7 Geachte heer Okkerse, Vandaag kwam ik een knipsel uit De Tel. van 2017 tegen. Als adviseur familiebedrijven bij opv… https://t.co/inWxSraJho
FrankVisser7 https://t.co/09MIOV7ldZ Heb het volgende probleem: items van de boekenplank wil ik downloaden, maar als ik adobe di… https://t.co/b2IlvTIRaU

Waarom administratiekantoor RAAD Meppel?

Simpel. RAAD Meppel is anders.

Persoonlijk en betrokken.

Onder leiding van Frank Visser timmeren we al 17 jaar aan de weg. In die tijd zijn we stevig verankerd geraakt in de regio. We voelen ons betrokken bij de mensen die er wonen en werken. Dat geldt zowel voor de particulier als de (beginnend) ondernemer. Onze voorkeur gaat daarom uit naar een duurzame relatie. Je financiële bescheiden geef je nu eenmaal niet zomaar uit handen. Samen met die bescheiden deel je een schat aan informatie. Informatie over uw privé-situatie of over uw bedrijf. Vaak beide.

Of u wilt of niet, uw accountant raakt betrokken bij uw leven. Wij zijn er deel van als het goed gaat, maar ook als het minder gaat. Wij vinden het belangrijk dat u zich met ons vertrouwd voelt. Dat we om de hoek zitten wanneer u een financieel vraagstuk heeft. Je verandert nu eenmaal niet ieder jaar van boekhouder.

Eigenlijk is ook dat een deel van onze passie. Natuurlijk, we zijn gek op getallen en papier. Hoe vreemd u dat misschien ook lijkt. Maar het belangrijkste bent u. Onze klant.

Wij willen met u meedenken over uw onderneming. In iedere fase betrokken zijn bij uw financiële reilen en zeilen. Een sparringpartner zijn waar u eens mee kunt klankborden. Om u te helpen bij financiële keuzes met grote gevolgen. Veel van onze klanten zullen het beamen; onze relatie is zakelijk met een beetje meer.

Administratiekantoor RAAD Meppel is anders!

Daarom RAAD!Administratiekantoor RAAD Meppel

Accountancy Meppel | Accountancy Z.W. Drenthe | Accountancy N.W. Overijssel